رسته‌ها
دانشمند طوس
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 27 رای
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 27 رای
به کوشش: نصرالله پورجوادی، ژیو اوسل

زبان: فارسی - انگلیسی - فرانسوی
ابو جعفر محمد بن حسن توسی مشهور به خواجه نصیرالدین، فیلسوف، متکلم، فقیه، ستاره‌ شناس، ریاضیدان و منجم ایرانی سده هفتم هجری است. وی یکی از سرشناس‌ ترین و متنفذترین شخصیت‌های اسلامی ا‌ست. زندگی خواجه نصیرالدین بر پایه دو هدف اخلاقی و علمی بنا شده بود و در حدود یکصد و نود کتاب و رسالهٔ علمی در موضوعات متفاوت از خویش بر جای گذاشته است. از معروفترین آثار فارسی خواجه نصیر «اساس الاقتباس» و «اخلاق ناصری» را می‌توان نام برد. در کتاب پیش رو مجموعه مقالات گردهمایی علم و فلسفه در آثار خواجه نصیرالدین طوسی به کوشش نصرالله پورجوادی و ژیو اوسل از 4 مقاله فارسی و 14 مقاله انگلیسی و فرانسه گردآوری شده است. عرفان خواجه نصیر در اوصاف الاشراف و کتابشناسی خواجه نصیرالدین طوسی عناوین چند مقاله فارسی و نصیرالدین طوسی و گذشته ایران، نصیرالدین طوسی و اسماعیلیان در قلعه الموت، نامه خواجه نصیر به ملک الناصر، تمثال خواجه نصیر و عناصر کتابشناسی طوسی به روسی عناوین برخی مقالات خارجی این مجموعه را تشکیل می دهند. این کتاب در سال 1379 با همکاری مرکز نشر دانشگاهی و انجمن ایرانشناسی فرانسه در ایران در اختیار علاقمندان قرار گرفت.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
تعداد صفحات:
366
فرمت:
PDF
آپلود شده توسط:
hanieh
hanieh
1396/03/05
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی دانشمند طوس

تعداد دیدگاه‌ها:
1
کتاب دانشمند طوس اثر نصرالله پورجوادی، ژیو اوسل است،ابو جعفر محمد بن حسن توسی مشهور به خواجه نصیرالدین، فیلسوف، متکلم، فقیه، ستاره‌ شناس، ریاضیدان و منجم ایرانی سده هفتم هجری است. وی یکی از سرشناس‌ ترین و متنفذترین شخصیت‌های اسلامی ا‌ست. زندگی خواجه نصیرالدین بر پایه دو هدف اخلاقی و علمی بنا شده بود و در حدود یکصد و نود کتاب و رسالهٔ علمی در موضوعات متفاوت از خویش بر جای گذاشته است. از معروفترین آثار فارسی خواجه نصیر «اساس الاقتباس» و «اخلاق ناصری» را می‌توان نام برد.
در کتاب پیش رو مجموعه مقالات گردهمایی علم و فلسفه در آثار خواجه نصیرالدین طوسی به کوشش نصرالله پورجوادی و ژیو اوسل از 4 مقاله فارسی و 14 مقاله انگلیسی و فرانسه گردآوری شده است. عرفان خواجه نصیر در اوصاف الاشراف و کتابشناسی خواجه نصیرالدین طوسی عناوین چند مقاله فارسی و نصیرالدین طوسی و گذشته ایران، نصیرالدین طوسی و اسماعیلیان در قلعه الموت، نامه خواجه نصیر به ملک الناصر، تمثال خواجه نصیر و عناصر کتابشناسی طوسی به روسی عناوین برخی مقالات خارجی این مجموعه را تشکیل می دهند. این کتاب در سال 1379 با همکاری مرکز نشر دانشگاهی و انجمن ایرانشناسی فرانسه در ایران در اختیار علاقمندان قرار گرفت.
دانشمند طوس
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک